Masszázs

Termünkben lehetőség van masszázsra bejelentkezni.

Masszőrünk, Danczák Attila, várja a lazulni, gyógyuloni vágyó Vendégeit, a következő kezelésekre:

  • Lazító masszázs

Anyakra, hátra, vállövre kiterjedő frissítő, lazító masszázs különböző simító, dörzsölő, gyúró fogások sorozatából áll. Kiválóan alkalmas a megrándult nyak, becsípődött hát kimasszírozására, az összecsomósodott csuklyásizom kilazítására, ami sokszor felelős a fejfájás kialakulásáért. Ajánlott ülőmunkát végzőknek, rossz testtartástól kialakult fájdalmakra, migrén kezelésére.mivel a masszázs során az agy jobb vérkeringéshez jut, ezáltal több oxigént kap és ez jó hatással van a teljesítőképességére. Mivel a masszázs során az agy jobb vérkeringéshez jut, ezáltal több oxigént kap és ez jó hatással van a teljesítőképességére.

  • Relax masszázs

Gyengéd, simító mozdulatokat alkalmazva szintén az egész testet kezeljük. A teljes testi, lelki ellazulást lágy zene, illóolajok és finom masszázs technikák teszik teljessé, harmonikussá.

  • Svéd masszázs

A nyugati világ legelterjedtebb masszázstípusa. A test összes izmára (kivéve a mellkas, has, arc) kiterjedő, közepes erősségű és intenzitású, kondicionáló masszázsfajta. A hosszabb időtartamú masszázs során részletesebben kidolgozott fogásokat alkalmaznak, egyenletes eloszlásban. A masszázs krémmel vagy olajjal történik, kellemes nyugtató és egyben frissítő élményt ad. A testre gyakorolt hatással megszünteti a problémáink okozta stresszes, feszült állapotot is. Összességében segíti a test egészséges működését.

  • Gyógymasszázs

A gyógymasszázs az ősidők óta alkalmazott és közkedvelt terápia. Manapság számtalan változata elterjedt a világban, azonban mindegyik az alapjául a személyre szabott manuális kezelés szolgál. A terápia során a képzett gyógymasszőr olyan masszázstechnikákat (simítás, dörzsölés, lazítás, stb.) alkalmaz, amelyek elősegítik az ízületek regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat, és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is. A gyógymasszázs gyakran ajánlott kiegészítő kezelésként gyógytornához, mert a masszázzsal ellazított és bemelegített izmok könnyebben és jobban terhelhetőek a torna során.

  • Thaimasszázs

Gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegynesúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásáva, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél.

  • Lágy csontkovácsolás

A lágy csontkovácsolás a passzív mozgásterápiák csoportjába tartozik.
Segítségével számtalan kellemetlen fizikai tünet kezelhető, mint pl. az alábbiak:– idegbecsípődés
– lumbágó
– isiász– fej-nyak-hát-váll-derék fájás
– koncentrációs zavar
– ingerlékenység
– fáradékonyság

A tünetek kiváltó oka lehet az ízületek és izmok megkeményedése, összecsomósodása, melyek még a gerinc csigolyákat is képesek egymástól eltolni vagy össze csúsztatni. A gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat pedig megsérteni, feszíteni vagy nyomni. Így kezdetben “csak” fájdalmat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak súlyosabb betegségek. Az atlantiszi lágy csontkovácsolás több tízezer éves ősi gyógymód. A módszer szelíd és veszélytelen, a műfogások,mozdulatok nem erőből történnek. Csak olyan kimozgatási technikákat alkalmaz melyek az ízületeket nem feszítik és nem csavarják túl. A lágy csontkovácsolás az izmokra, inakra és ízületekre koncentrál,csontokat NEM manipulál! A csontok elmozdulásáért felelős blokkokat,befeszüléseket oldja és az ízületeknek segít a helyükre “találni.” A fájdalom helye sok esetben csak a kisugárzási terület,de “iránymutatásával” sikeresen megtalálható a kiváltó ok.
Lágy csontkovácsolás célja,hogy a panasz okát megszüntetve visszaállítsa a rendet,és aktiválja a szervezet akadálytalan öngyógyító folyamatát. Gyakorlatban egy speciális erős, alapos, lazító masszázs után a testrészek maximum fájdalom határig történő kimozgatását foglalja magában.

Elérhetőség:

  • Tel.: 06203593810
  • Facebook: Danczák Attila
Flbgym.hu © 2020 Minden jog fenntartva!Készítette - Pechlof Erik

üdvözöljük megújult honlapunkon!

Weboldalunk jelenleg tesztelés alatt áll.
Az esetleges hibákért elnézésüket kérjük!

- FitLife Békásmegyer --